Szolgáltatásaink
 

Különjárati személyszállítás:

A különjárati személyszállítási tevékenységünk működtetésénél elvárt nagyfokú rugalmassággal, pontossággal, illetve szükség szerinti gyors probléma megoldással biztosítjuk az utazások jó hangulatát, biztonságát. Nyugdíjas csoportoknak, iskoláknak, visszatérő megrendelőinknek kedvezményeket biztosítunk.

Szerződéses személyszállítás:

Társaságunk 1996-óta foglalkozik szerződéses dolgozószállítással. Autóbuszaink irányítását, szervezését jól felszerelt irodai háttérrel, biztosítjuk. Minden autóbuszunkat mobiltelefonnal szereltünk fel, hogy az előre nem várt eseményeket a lehető leghatékonyabban tudjuk megoldani. Tartalék gépkocsivezetőnk és autóbuszunk állandó készenlétben áll az esetleges problémák mielőbbi elhárítására. Igény szerint folyamatos kimutatást nyújtunk az utaslétszámról, elősegítve a létszámváltozások miatti utaztatás tervezhetőségét.

Utazásszervezés:

Partner utazási irodáinkkal teljes utazásukat megszervezzük, igény szerint szállást idegenvezetőt biztosítunk. Ha csak utazásukhoz szükséges tanácsra van szükségük, akkor is forduljanak hozzánk bizalommal.